top of page
Scherm­afbeelding 2024-01-06 om 21.04.36.png
Schermafbeelding 2021-02-01 om 16.58.12.
Schermafbeelding 2021-02-01 om 16.58.12.
Hi, welkom bij CONG!
Work & Lifestyle Agency

CONG brengt niet alleen moderne organisaties samen met de beste ontwikkelaars, bedenkers, makers en bouwers, CONG is een lifestyle. We faciliteren, inspireren, transformeren en vinden (werk)plezier echt heel belangrijk. Omdat gelukkige mensen creatiever, innovatiever en sterker zijn. Wat veel en, en, en denk je misschien. Ja dat klopt. Wij zijn van de en, niet van de of. Idealistisch, dat zijn we ook. We halen het mooiste uit mensen, projecten en organisaties naar boven omdat het beste resultaat dan vanzelf volgt. Daarom zijn we hier, voor jou. That’s what makes us feel good!

Schermafbeelding 2018-10-11 om 13.51.55.

CONG CLUB

Membership

Coachen, trainen, talent ontwikkelen is een persoonlijke zaak. Terwijl de wereld om ons heen voortdurend verandert. Digitaler, flexibeler en datagedrevener worden, zijn inspanningen van organisaties om verandering te bewerkstelligen vaker kortdurend dan transformatief en nauwelijks in lijn met de missie, visie en kernwaarden. Daarom heeft CONG 25 jaar kennis, ervaring en haar krachtige netwerk gebundeld in een CLUB-concept, waarmee mensen en organisaties met een gezond commercieel besef de toekomst tegemoet gaan. Een mooie besteding van een persoonlijk ontwikkel budget.

empower yourself with a personal global support network.

manage your own development plan & relocation budget.

enjoy a Soft landing in the Netherlands.

let's make it personal 

walsh_edited_edited.jpg
image.png

Elizabeth Walsh synthesis

The organization was in the process of planning for global expansion. Cora came in at a pivotal moment and provided a depth of knowledge in the Dutch labor market. Her guidance and expertise in global talent acquisition helped the team improve process and focus for successful growth.

I really enjoyed working with Cora - she is thoughtful, considerate, intelligent, and a positive contributor.

Scherm­afbeelding 2024-01-08 om 13_edited.jpg
ns logo geel.png

Amanda Akkers NS

Vanuit persoonlijke verbinding en nauwe samenwerking met haar keten partners werkt Cora snel, creatief en daadkrachtig. Door het creëren van een nieuwe vibe bereikt ze verrassende resultaten. Cora heeft een brede ervaring op verschillende niveaus in organisaties, analyseert scherp en schakelt makkelijk tussen strategie en praktijk. Daarnaast is zij heel sterk in communicatie en stakeholder management. Een inspirerende top collega!

anish_edited_edited_edited.png
image.png

Gabriel Ajabahian Member

With CONG’s help I moved to the Netherlands to join Eurail in Utrecht as a Frontend developer.

 

During different challenges I faced, my contact Cora has been a calming influence.

 

I never felt that I have to face this challenge alone. She always found a solution to help me.

IMG-0385_edited.png

WORK-LIFE BALANCE

Wij begrijpen dat het professionele en persoonlijke leven vaak niet gescheiden zijn. Daarom helpen we het systeem te doorbreken en nieuwe dingen te ontdekken. Een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken, wandelen in het bos met een van onze coaches, afspreken met professionals uit ons netwerk die jouw taal spreken en voor dezelfde uitdagingen staan. Behoefte aan een nieuwe uitdaging? Wij brengen mensen in contact met professionals die je durven uit te dagen en willen inspireren. Voor wie of wat je ook nodig hebt, onze CONGmunity staat altijd voor, achter of naast je.

ONLINE

&

 

OFFLINE

Wij bieden een thuishaven voor global talent om te connecten met zichzelf en met elkaar, maar ook om energie en inspiratie op te doen. Live yoga lessen vanuit Ibiza, coach gesprekken wandelend in de bossen van Vught, de wereld is ons werkgebied.

HOE HET BEGON

“Er ontbreekt iets, het moet anders.”

Die gedachte begon te knagen. En hield niet meer op. Cora van Ingen draaide al zo’n 20 jaar mee in de wereld van de digital staffing en sourcing. Alles wás al veranderd. In twee decennia tijd werd flexwerken dagelijkse kost, Tech übercool en bleek de roep om diversiteit geen vluchtige modekreet maar luide schreeuw om concrete actie. Kortom, het borrelde en bewoog aan alle kanten.

En toch. In die nieuwe wereld vol kansen en mogelijkheden zag Cora een nieuwe generatie professionals worstelen. Vastlopen zelfs. In gedateerde structuren en hardnekkige misvattingen. Tegelijkertijd sprak ze bedrijven die nou juist zaten te springen om jonge honden maar die moeilijk konden bereiken. Of slechts voor korte tijd wisten te boeien en binden (ondanks al die wekelijkse vrijmibo’s met craft beer, pizza en potjes ping-pong).

Het ontbrekende ingrediënt volgens Cora: bezieling. Want hoe kun je een kandidaat goed begeleiden als je niet weet wat haar of hem nou echt bezighoudt? Of tegenhoudt. Nou, niet, vindt Cora. Dus richtte ze CONG op. Een bevlogen club die young professionals faciliteert en helpt invulling te geven aan werk en leven. Met een verfrissende, open en tikkeltje eigenzinnige aanpak. Precies zoals Cora zelf in elkaar zit.

 

En hoe dan wél?

“CONG brengt opdrachtgevers samen met de beste ontwikkelaars, bedenkers, makers en bouwers. We begeleiden en inspireren en vinden (werk)plezier echt heel belangrijk. Omdat gelukkige mensen creatiever, innovatiever en sterker zijn. Met CONG wil ik het mooiste uit mensen, projecten en organisaties naar boven halen. Dat is nou mijn passie.”

Cora van Ingen

Oprichter CONG

WE'VE GOT YOUR BACK 

follow the tribe

  • Instagram
Cora van Ingen

Cora van Ingen

Founder CONG & CONG CLUB

 With CONG I want to create a world that brings out the best in people and organisations. That's my passion.

CONG foto_edited_edited.jpg

Wendy Dowling
Vitaliteit & Werkgeluk

A soft landing is very important, as well as creating a creating a save space where talent can flourish.

Frederik van Seijen

Frederik van Seijen
Agile Training & Coaching

Guiding people, teams and organisations on their Agile journey gives me great pleasure.

bottom of page